De kracht in jezelfWie ben ik?Voor wie?Consult/cursus/beursGastenboekContact/nieuwsbrief
Beursagenda
Cursussen
Spirituele natuurdag


Consult/cursus/beurs

Een consult in mijn praktijk, telefonisch of via de mail..

Een consult in mijn praktijk:

Vaak is een gesprek al voldoende om uw vraag te beantwoorden..

Soms is het wenselijk om een vervolggesprek te plannen of een andere werkvorm met elkaar uit te proberen.

Dit is van tevoren moeilijk te bepalen en is geheel uw eigen keuze. Belangrijk voor mij is dat er een "klik" is tussen ons, dus dat betekent voor mij dat ik mag aangeven dat ik niet met u wil of kan werken en dat u ook mag aangeven toch niet met mij verder te willen.

Ieder mens is immers uniek en er moet een vertrouwen zijn in elkaar om te kunnen werken.

Een gesprek duurt gemiddeld een uur, maar kan soms korter zijn of soms wat uitlopen. Mochten we meer tijd nodig hebben dan anderhalf uur dan zal het nodig zijn een vervolgafspraak te maken.

De kosten voor een gesprek: 25 euro (contant te voldoen na het consult).

Het is voor mij ook mogelijk naar u toe te komen, maar dan zullen we vooraf  moeten vaststellen wat de bijkomende reiskosten zijn.

Een telefonisch consult:

Soms is een luisterend oor al voldoende om zelf uw antwoord op een vraag te vinden. Ik zal luisteren en mijn gevoel gebruiken om samen met u naar uw vraag te kijken. Ik zal vragen stellen en zeggen wat er in me opkomt, in woord, gevoel, enz. Ik zal tijdens dit gesprek steeds bij u checken of ik u goed begrijp en of u iets kunt met de informatie, vragen, e.d.

Belangrijk hierbij is dat we samen niet gestoord kunnen worden. Daarom is het van belang een goed tijdstip  samen af te spreken waarop dit consult mogelijk is. Op dat moment zal ik u mijn vaste telefoonnummer geven, waardoor kosten bespaard blijven. Ik bel zelf gratis naar vaste nummers, dus kan ik u ook bellen, waardoor kosten nog meer bespaard blijven. Deze kosten zijn dan dus nooit hoger dan 20 euro (per +/- een uur).

U kunt een telefonisch consult aanvragen via de mail of telefoon. Op deze manier maken we al even kennis met elkaar en maken een afspraak. Kosten kunt u vooraf voldoen door 20 euro over te maken op mijn bankrekening te weten: ABNAMRO 48.28.35.044 o.v.v. consult Willem

Advies via de mail:

Tot slot kan ik me voorstellen dat u een advies zou willlen, een vraag heeft, enz. maar liever geen persoonlijk contact heeft met mij.  Ook kan het zijn dat u om welke reden dan ook liever anoniem wilt blijven. Dan kunt u uw vraag via mijn mailadres stellen en van de nodige informatie voorzien.

Kosten zijn 10 euro per advies en ik zal uw vraag beantwoorden zodra ik uw geld heb ontvangen op bovengenoemde bankrekening.

Tot slot:

Ik werk het liefste met iemand tegenover me zodat ik zie en voel wat er gebeurt. Maar ik kan me voorstellen dat het niet anders kan. Daarom de mogelijkheid om telefonisch of via de mail te gaan werken.

Mocht blijken dat ik u toch niet kan helpen via bovenstaande wegen en u heeft al uw geld overgemaakt dan zal ik u dit gelijk retour storten.

Mocht u ondanks al deze informatie toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.... Samen kunnen we dan kijken of ik toch iets voor u kan betekenen.

          

                                                                                                             

De kracht in jezelfWie ben ik?Voor wie?Consult/cursus/beursGastenboekContact/nieuwsbrief