De kracht in jezelfWie ben ik?Voor wie?Consult/cursus/beursGastenboekContact/nieuwsbrief
Foto en film


Voor wie?

Misschien wel iets voor u?

Het weten maakt een einde aan de oneindigheid....

Er zijn vele vragen en vele antwoorden. Dat is waar...

Het is dan ook moeilijk om een lijst te maken met welke vragen ik u zou kunnen helpen. Ik ben geen therapeut en wil me ook niet als zodanig profileren.

Ik wil met u meedenken en mijn mogelijkheden gebruiken om u te helpen en met name inzicht te geven in uw eigen vraag. Dit kan b.v. door een tarotlegging te doen of met behulp van Leela kaarten te gaan werken. Ik kan u via deze kaarten in contact brengen met uw innerlijke geest en uw lichaam, ziel en geest helpen te reinigen van oude psychische en lichamelijke verwondingen.

Daarnaast werk ik met foto's en voorwerpen van levenden(altijd alleen met toestemming van de persoon op de foto)  en overleden mensen. Ook hier kan ik beelden uit krijgen. Soms kunnen er beelden komen uit een mogelijk vorig leven, wat te maken heeft met het antwoord op uw vraag. Kortom, er kan vaak veel gebeuren wat ik van tevoren ook niet weet. Het is een ontdekkingstocht die ik samen met u wil ondergaan.....

Mocht u naar aanleiding van dit alles interesse hebben voor een eerste gesprek, kijk dan op de pagina contact en stuur een reactie. Ik neem dan z.sm. contact met u op. Naast een consult in mijn praktijk, is er sinds kort ook de mogelijkheid voor een telefonisch consult of het stellen van een vraag via de mail. Verdere informatie hierover kunt u nog vinden in de rubriek consult/cursus.

                                                                                                      

De kracht in jezelfWie ben ik?Voor wie?Consult/cursus/beursGastenboekContact/nieuwsbrief